کد خبر : 95647
تاریخ انتشار : یکشنبه 15 مرداد 1402- 14: 3

نماینده مردم رشت و خمام:

نباید هیچ مکان دیگری مانند سراوان داشته باشیم/ سخن مسئولین آنگونه که باید محقق نشد

نباید هیچ مکان دیگری مانند سراوان داشته باشیم/ سخن مسئولین آنگونه که باید محقق نشد

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس گفت: هیج جای دیگر مثل سراوان نباید داشته باشیم؛در برخی روستاها زباله ها را مانند سراوان انباشته می‌کنند.

به گزارش گیلانستان، محمدرضا احمدی سنگری نماینده مردم شهرستان های رشت و خمام در نشستی با خبرنگاران که به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار برگزار شد ، با اشاره به اهم معضلات شهرستان رشت و پیگیری های صورت گرفته در خصوص رفع آنها اظهار داشت : یکی از مهمترین مشکلات شهرستان رشت مرکز دفن زباله سراوان است که با بازدید سرزده ای که صبح امروز از این منطقه صورت گرفت ، بهسازی ها در حال انجام است و بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی افزود: لوله های خروج گاز متان تعبیه شده و بهسازی ها در حال اجراست و در حدود ۵ هکتار از مساحت این مرکز باقی مانده که ماشین آلات در حال کار هستند و پیمانکار متعهد شده تا پایان آبان ماه ۱۴۰۲ کار بهسازی مرکز دفن سراوان را به پایان برساند .

احمدی سنگری با بیان اینکه حوضچه هایی در این مرکز در حال ساخت است ،گفت : این حوضچه ها به جهت ذخیره شیرابه به مدت یک هفته و انتقال آن به تصفیه خانه شیرابه خواهد بود .

وی با یادآوری اعلام مسوولین مبنی بر اتمام دفن زباله در سراوان در پایان سال ۱۴۰۱ ، عنوان کرد : متاسفانه این سخن مسوولین آنگونه که باید محقق نشد و هشت ماه فرصت اخذ گردید تا پایان آبان ماه برای همیشه بحث دفن زباله در سراوان پایان داده شود .

نماینده مردم شهرستانهای رشت و خمام تصریح کرد : متاسفانه حرف مسوولین استان سبب شد که مردم نسبت به قول های دولتمردان با دیده شک بنگرند و این در حالی است که دولت سیزدهم دولت صادق الوعد می باشد و نباید با چنین سخنانی اعتماد عمومی سلب شود.

احمدی سنگری خاطر نشان کرد : بحث ارتقای کارخانه کمپوست و کود آلی و افزایش ظرفیت آن و همچنین بهسازی سراوان و ایجاد زباله سوز توامان در حال پیگیری است و در صورت ارتقای ظرفیت کارخانه کود آلی پیش بینی می گردد که با معرفی پهنه جدید دفن زباله ، ریجکت های کود آلی به پهنه جدید منتقل شود .

وی با بیان اینکه امکان دفن زباله در سراوان وجود ندارد ، گفت : چند دلیل برای اینکه دیگر زباله در سراوان نباید دفن شود وجود دارد ، یکی اینکه میلیاردها تومان برای بهسازی سراوان هزینه شده و پس از گذشت ۴۰ سال دیگر آن نقطه ظرفیت پذیرش زباله را نخواهد داشت .

وی ادامه داد : به عنوان نماینده مردم ، مشکلات آنان را به سمع و نظر مسوولین می رسانیم و اجرای این پروژه در دست دولت است .

وی تاکید کرد : تمامی تلاش ما بر این است که مرکز دفن زباله دیگری به مانند سراوان و با آن ابعاد و مشکلات در گیلان ایجاد نشود؛ این در حالی است که برخی روستاها در حال تبدیل به سراوانی دیگر هستند.

احمدی سنگری در خصوص برگزاری جلسه با مدیر عامل صندوق توسعه ملی برای تامین اعتبار احداث زباله سوز گفت : در هفته گذشته جلسه ای مثمر ثمری در خصوص موضوع زباله سوز در تهران با حضور مدیر عامل صندوق توسعه ملی ، سه نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس، استاندار گیلان ،نماینده شرکت TTS، شهردار رشت و … برگزار شد و مقرر گردید در جلسه آتی تضامین پرداخت اعتبارات مشخص معین و مشخص گردد.

وی همچنین با اشاره به دپوی زباله در خواچکین خمام اظهار کرد : به شهردار خمام ،فرماندار شهرستان خمام عنوان گردیده که در اسرع وقت نسبت به خریداری و ایجاد زباله سوز با وسعت کم و با تایید محیط زیست اقدام نمایند.

احمدی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکل رودخانه های زرجوب و گوهر رود اشاره کرد و افزود : رودخانه های گوهر رود و زرجوب جزء آلوده ترین رودخانه های جهان هستند و با پیگیری هایی که در زمینه ساماندهی این رودخانه ها صورت گرفته ، بحث لوله گذاری برای انتقال به تصفیه خانه فخب و عملیات بهسازی این دو رودخانه در حال انجام است . در حال حاضر ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب فخب ۲۰ درصد است که باید این ظرفیت افزایش یابد و پس از آن فاضلاب تصفیه شده در چرخه کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد.

وی با بیان اینکه تمامی بیمارستان‌های رشت باید فاضلاب بیمارستانی خود را تصفیه و سپس وارد رودخانه کنند ، گفت : در حال حاضر ۹۰ درصد فاضلاب های بیمارستانی تصفیه می شوند و همچنین فاضلاب شهر صنعتی و مسکن مهر نیز باید ساماندهی و تصفیه شود .

احمدی سنگری اضافه کرد ؛ پروژه مذکور در طول سه سال و در چند فاز باید انجام شود و اعتبار ۷۱۶۰ میلیارد تومان برای آن پیش بینی شده است.

نماینده مردم شهرستانهای رشت و خمام در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع اشتغال جوانان پرداخت و اظهار داشت : یکی از اولویت های اینجانب پرداختن به موضوع راه اندازی کارخانجات تعطیل شده بود که خوشبختانه توانستیم کارخانه پوشش را با ورود مسوولین استان و دستگاه قضایی مجددا راه اندازی نماییم و در حال حاضر بخش‌های ریسندگی و بافندگی این کارخانه در حال فعالیت است.

وی افزود : ظواهر فیزیکی کارخانه پوشش بسیار خوب بازسازی شد و محصولات شرکت نیز در حال فروش هستند و مجددا فراخوان جذب نیرو نیز صورت گرفته است . از سرمایه گذاران دعوت می کنیم تا در زمینه سرمایه گذاری در ریسندگی و بافندگی ما را یاری دهند و امیدواریم که استان گیلان به مانند گذشته به رتبه های نخست ریسندگی در کشور برسد .

احمدی سنگری همچنین از راه اندازی شرکت گیلان الکتریک سابق با نام جدید “رشت الکتریک ” خبر داد و گفت : یک فاز این شرکت در شهر صنعتی رشت بنام رشت الکتریک راه اندازی خواهد شد.

خبرنگار : طاهره ریحانی

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار