کد خبر : 25032
تاریخ انتشار : شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۵

بخشنامه استاندار البرز به دستگاه‌های اجرایی برای مصرف چای ایرانی

بخشنامه استاندار البرز به دستگاه‌های اجرایی برای مصرف چای ایرانی

استاندار البرز گفت: چای ارگانیک ایرانی نیز به دلیل کیفیت بالا، یکی از این محصولات است که باید به مردم معرفی شود.

Print Friendly, PDF & Email

به گزارش گیلانستان  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری البرز، دکتر محمدعلی نجفی با تاکید بر لزوم بسیج مردم و مسئولان برای تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری، مبنی بر مصرف کالای ایرانی افزود: علاوه بر فرهنگسازی برای مصرف کالای ایرانی، ارتقا کیفیت تولیدات داخلی باید به جد مورد نظارت دستگاه های مرتبط مسئول قرار گیرد.

وی ادامه داد: ترویج مصرف چای ایرانی و معرفی این برند مرغوب را از ادارات استان آغاز کرده و این امر مهم از هم اکنون به تمامی دستگاه های اجرایی البرز بخشنامه می شود.

استاندار البرز خاطرنشان کرد: اکنون برنج ایرانی بعنوان یک برند موفق در داخل و خارج کشور محسوب می شود و حتی قیمت بالا نیز مصرف کنندگان را از خرید این محصول باز نمی دارد و چای نیز در زمره محصولات با کیفیت و سلامت قرار دارد که باید به مردم معرفی شود.

دکتر نجفی با اشاره به فواید و مزایای مصرف چای ایرانی گفت: چای ایرانی در بهترین شرایط، بدون سمپاشی و افزودنی ها به صورت ارگانیک تولید می شود بنابراین هیچ گونه مواد شیمیایی در آن استفاده نشده و عوارض چای بزک کرده خارجی را به همراه ندارد.

وی افزود: مصرف مداوم چای خارجی در داخل کشور ذائقه برخی را تغییر داده و گاهی مردم بدلیل ناآگاهی، به عوارض آن بی توجه هستند، از این رو مسئولان و رسانه ها باید با فرهنگسازی نسبت به آگاهی بخشی مردم اقدام کنند.

انتهای پیام/

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.