کد خبر : 59033
تاریخ انتشار : شنبه 24 آبان 1399- 26: 12

نماینده مردم لنگرود در مجلس؛

لزوم بهره‌گیری از مشارکت‌های مردمی/ کسری بودجه سال ۹۹ جدی است

لزوم بهره‌گیری از مشارکت‌های مردمی/ کسری بودجه سال ۹۹ جدی است

محمدنژاد ضرورت استفاده بیشتر از مشارکت‌های مردمی را در شرایط کنونی بسیار راهگشا خواند و گفت: کسری بودجه در سال ۹۹ بسیار قابل ملاحظه است.

به گزارش گیلانستان، «پرویز محمدنژاد» امروز شنبه (۲۵ آبان) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در سال ۹۹ با کسری بودجه قابل ملاحظه‌ای مواجه هستیم اظهار داشت: با استفاده بیشتر از مشارکت‌های مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های آنان می‌توانیم برخی از این مشکلات را پشت سر بگذاریم.

 

نماینده مردم لنگرود در مجلس راه را عامل توسعه و بهره‌وری اقتصادی دانست و با تاکید بر اینکه استفاده بهینه از مجموعه امکانات در اختیار همان تعریف درست بهره‌وری است عنوان کرد: اگر بخواهیم مدیریت درستی را در آن‌چه که متعلق به ما است انجام دهیم بدون شک به توسعه و بهره‌وری اقتصادی مورد نظر دست پیدا می‌کنیم.

 

عضو کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر اینکه غالب راه‌ها و محورهای استان گیلان از وضعیت خوب و استانداردی برخوردار نیستند ابراز داشت: نگهداری، ترمیم و مرمت راه‌ها نخستین کاری است که باید در بحث ایمنی راه‌ها به آن توجه کنیم از طرفی یکی از مواردی که ایمنی را به زیر سؤال برده و موجب حوادث جاده‌ای می‌شود حاشیه راه‌ها است.

 

وی کسری بودجه‌ای که در سال ۹۹ داریم را بسیار قابل ملاحظه دانست و با اشاره به اینکه آثار این کسری بودجه برخلاف حوزه‌های هزینه‌ای  در سبد سرمایه‌ای خود را نشان می‌دهد یادآور شد: کم شدن فعالیت‌های توسعه‌ای و احداث ساخت و ساز و ریل از جمله تبعات منفی کسری بودجه محسوب می‌شود که با آن مواجه هستیم.

 

نماینده مردم لنگرود در مجلس ترافیک بسیار شدید در محورهای ورودی به گیلان به ویژه در حوزه منجیل و رودبار مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: با استفاده از مشارکت‌های عمومی و همکاری خود مردم می‌توان به تولید ثروت رسید و این یکی از موضوعات مهمی است که دستگاه‌های اجرایی ما باید به آن توجه بیشتری داشته باشند.

 

محمدنژاد با بیان اینکه در شرایط فعلی و با توجه به مشکلات پیش‌آمده نباید به منابع و اعتبارات دولتی وابسته باشیم و دستگاه‌ها باید از هنر مدیریتی خود برای پیشبرد کارها استفاده کنند خاطرنشان کرد: پوشش گیاهی مسیرها، موانع طبیعی، دسترسی، عدم جان‌پناه و عدم وجود موانعی که می‌تواند شدت حادثه را کم کند از جمله عوامل مهم بروز حوادث ترافیکی است.

پایان پیام/شبستان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار